fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
18.2 C
Ploiești
spot_img

Cei patru călăreți ai Apocalipsei s-au arătat la Ploiești. PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

Noul Testament ne învață că patru călăreți, care stau pe patru cai (alb, roșu, negru și al patrulea verde palid) aduc Apocalipsa asupra lumii. Cei patru simbolizează Ciuma, Războiul, Foametea și Moartea.

Calul alb, potrivit wikipedia, este considerat în cultura populară ca fiind Ciuma, o boală infecțioasă. Evanghelistul Billy Graham spune chiar că ar fi Anticristul. Ptiu, drace!

- Reclamă -

„Și s-a arătat un cal, un cal roșu. Cel ce stătea pe el a primit puterea să ia pacea de pe pământ, pentru ca oamenii să se înjunghie unii pe alții, și i s-a dat o sabie mare”, scrie în Scripturi despre cel roșu, care simbolizează Războiul.

„Când a rupt Mielul pecetea a treia, am auzit pe a treia făptură vie zicând: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal negru. Am auzit un glas care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu! Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul și vinul!””, spune Noul Testament despre călărețul care aduce Foametea.

Cât despre al patrulea cal, cel gălbui, sau după cum traduc alte cărți sfinte, cel verde palid, Noul Testament spune că „pe el stătea Moartea și după el venea Locuința Morților”.

- Reclamă -

Culoarea calului Morții este tradusă din Grecia Antică fie verde, fie gălbui, dar cert este că reflectă paloarea bolnăvicioasă a unui cadavru, mai menționează wikipedia.

Extrapolând, scenariul amintește de Ploieștiul care, îngropat în gunoaie, prezintă o imagine apocaliptică. Dar cine să fie oare cei patru călăreți?!

Unii Înalți Înțelepți susțin că cei patru călăreți s-au arătat deja în Ploiești.

Primul, cel ce vine pe un cal alb, ar fi viceprimarul George Pană , care prin dezinteresul său și prin lipsa de reacții în problema salubrității ar fi permis răspândirea bolilor infecțioase, prezente în focarele care zac la ghene.

- Reclamă -

Al doilea cal, cel roșu, ar fi al viceprimarului Cristian Ganea, care ar fi adus Războiul, fiind mai ocupat să îl atace pe primarul Dobre, decât să ia măsuri.

Cât despre al treilea călăreț, apărut după ce „a rupt Mielul pecetea a treia”, cel care vine pe un cal negru și anunță Foametea, acesta ar putea fi primarul Adrian Dobre care spune oricui îl ascultă că Ploieștiul e în prag de faliment.

În fine, cel de-al patrulea călăreț, adus în oraș de calul verde palid, se pare că ar fi directorul operatorului de salubritate, Cătălin Ioniță, care ar aduce Moartea salubrității.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane reale este pur întâmplătoare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...