fbpx
marți, septembrie 26, 2023
20.6 C
Ploiești
spot_img

Absolvenții cu 10 la BAC sau Evaluarea Națională, premiați astăzi de Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Andrei Volosevici a premiat, astăzi, toți elevii ploieșteni care au încheiat anul acesta examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională cu media 10.

Performanțele din învățământul ploieștean au fost, astăzi, răsplătite de către municipalitate cu premii în valoare totală de 14.000 lei.

- Reclamă -

14 elevi din Ploiești au luat media 10 la BAC sau Evaluarea Națională

Astfel, nouă absolvenți ai clasei a VIII-a din Ploiești au obținut la Evaluarea Națională medii de 10. De asemenea, municipiul se mândrește cu cinci absolvenți care au obținut nota maximă la examenul național de Bacalaureat.

„Întâlnirea cu elevii ploieșteni s-a desfășurat într-un cadru deschis și prietenos, primarul Andrei Volosevici admirând frumusețea, inteligența și aspirațiile tinerilor ploieșteni, exprimându-și, pe această cale, toată aprecierea față de rezultatele remarcabile pe care aceștia le-au obținut prin dăruire și perseverență, sub îndrumarea atentă a profesorilor care i-au pregătit. Rezultatele de excepție obținute și anul acesta confirmă, încă o dată, valoarea și performanța actului educațional din unitățile de învățământ ale orașului nostru, situând, astfel, Ploieștiul, în topul orașelor cu cele mai bune rezultate la nivel național”, menționează Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

VIDEO – Cum arată Grădinița „Sf. Mucenic Mina” din Ploiești, după finalizarea proiectului european de eficientizare

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...