fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Acțiuni de deratizare în orașul Ploiești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

In baza contractului subsecvent nr. 8501/09.05.2023 pentru prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie, dezinfectie in Municipiul Ploiesti, incheiat cu operatorul CORAL IMPEX SRL cu sediul secundar in Mun. Ploiesti, str Podul Inalt nr.6, bl. 4C, ap.3, tel/fa: 0244.517.610, va aducem la cunostinta ca in perioada 10-20 noiembrie (functie de conditiile meteo) se va demara actiunea de deratizare pe domeniul public si privat al Municipiului Ploiesti. 

Actiunea de deratizare se va desfasura cu un numar de 20 de echipe repartizate in cele 10 sectoare in perioada 10-20 noiembrie, in intervalul orar 08.00-17.00.

- Reclamă -

Sunt utilizate produse raticide avizate de Ministerul Sanatatii si se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umana de Ministerul Sanatatii:

Colbrom, Certificat de recunoastere mutuala nr. RO/2013/005/MRA/IT/2012/0074/AUT/304031 avand substanta activa bromadiolone, folosit pentru combaterea rozatoarelor.

Antidotul, in caz de intoxicare accidentala, este Vitamina K.

- Reclamă -

Actiunea de deratizare, consta in completarea statiilor de intoxicare din domeniul public cu substanta raticida, sub forma de pasta.

Statiile de intoxicare sunt de culoare neagra, prevazute cu sistem de inchidere, rezistente la umezeala, care sa nu permita accesul copiilor sau a animalelor la substanta raticida.

Rugam cetatenii Mun. Ploiesti sa supravegheze copiii pentru a nu atinge statiile de intoxicare precum si produsele raticide.

Posesorii de animale sunt rugati ca in zonele unde s-a aplicat tratamentul pentru combaterea rozatoarelor, sa tina cainii in lesa, sa evite statiile de intoxicare amplasate pentru a nu intra in contact cu produsele raticide.

- Reclamă -

De asemenea, rugam cetatenii municipiului Ploiesti sa evite atingerea statiilor de intoxicare precum si a produselor raticide, iar in situtia in care vor semnala actiuni de vandalism, distrugere si/sau sustragere a statiilor de intoxicare amplasate pe domeniul public si privat al municipiului,  sa anunte politia locala.

MÃSURI DE PROTECŢIE:

Pentru ACTIVITATEA DE DERATIZARE

S-au aplicat afişe avertizoare cu inscripţia NU ATINGEŢI – SUBSTANŢE RATICIDE. Momelile toxice au fost amplasate în statiile de intoxicare si pozitionate in locurile stabilite de comun acord cu beneficiarul prestatiei. 

In caz de ingerare accidentala se impune prezentarea de urgenta la medic pentru a stabili antidotul functie de substanta folosita (producatorul recomanda VITAMINA K1).

Pentru deratizarea in spatii exterioare, cetatenii sunt rugate sa supravegheze cu atentie copiii si animalele de companie pentru evitarea interactiunii directe cu substantele raticide.

Sursa: comunicat de presă Coral Impex SRL

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Meteorologii au anunțat un nou cod portocaliu de vreme severă pentru zona de munte din Prahova

Meteorologii au emis, marți 28 noiembrie, noi alerte de vreme severă care vor intra în vigoare în câteva ore....
spot_img