fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Lista zonelor din Ploiești unde ar urma să fie amplasate stații de încărcare a vehiculelor electrice

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile locale așteaptă o finanțare de la Fondul de Mediu pentru amplasarea a 14 stații de încărcare a vehiculelor electrice, în șapte parcări din Ploiești. Consiliul Local a aprobat vineri documentația tehnică și noua listă cu zonele propuse.

Proiectul fusese elaborat în 2019 și depus în cadrul unui program derulat de Administrația Fondului de Mediu. Vineri, Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico-economici și proiectul tehnic pentru acest obiectiv de investiții, stabilind totodată și o nouă listă pentru amplasarea stațiilor.

- Reclamă -

Astfel, cele 14 stații propuse în cadru proiectului AFM ar urma să fie amplasate în 7 parcări din Ploiești, mai precis 4 la Parcul Municipal Vest, 3 în parcul de la Sala Sporturilor, 2 pe strada Vasile Milea, aproape de Hale, 2 pe strada Mihai Bravu, lângă Maternitate, și câte una în parcarea Primăriei Ploiești, în parcarea supraetajată din spatele Casei Sindicatelor și lângă giratoriul de la intersecția străzilor Ghe. Gr. Cantacuzino și Vlad Țepeș.

Valoarea totală a investiției este estimată la 2,95 milioane de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img