fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Activitatea SGU Ploiești din ultima săptămână. GALERIE FOTO

Citește Și

- Reclamă -

În scopul unei informări corecte şi reale, SC Servicii de Gospodărire Urbană SRL vă pune la dispoziţie o evidenţă a lucrărilor efectuate pe domeniul public, în perioada 4-8 iulie a.c.

1.Doborâri –   aprox. 18 arbori     

- Reclamă -

2.Taieri corecție/Înălțări de coronament –  la 220 arbori

Zone: Democratiei, Carol Davila, Șoseaua Vestului, Aleea Godeanu, Buna Vestire, Spătar Milescu, Crișan, Poștei, Andrei Mureșanu, Parc Tineretului – Andrei Mureșanu

3.Lucrări de întreţinere executate pe spaţiile verzi (parcuri, grădini publice, aliniamente, peluze): strâns şi încărcat gunoi şi crengi, golit coşuri de gunoi, curăţenie-(strâns gunoi menajer, pet-uri, hârtii, măturat alei etc), îndepărtat resturi vegetale.

- Reclamă -

* Sere şi pepiniere – activităţi de îngrijire, întreţinere material dendro-floricol, livrat material la terţi etc

4 Lucrări cimitire: doborâri arbori din incinta cimitirelor, întreţinerea aleilor prin curăţenie zilnică şi transport gunoi, întreţinere curăţenie capelă, grupuri sanitare şi clădiri administrative, monitorizare şi intervenţii utilităţi ori de câte ori a fost necesar. De asemenea, continuă activitățile de îndepărtare a vegetaței crescute în exces parcuri, grădini publice, locuri odihnă, asociații proprietari etc.

5.Intervenţii pe domeniul public: intervenții locuri de joacă/domeniu public: supravegheat functionarea fântânilor arteziene; montat gard din plasă bordurată – Șoseaua Vestului; recondiționat plase și stâlpi gard pentru Șoseaua Vestului; intervenții locuri de joacă din municipiu pentru reparat obiecte de joacă si mobilier urban(complex joacă, coșuri pentru gunoi, leagăne, tobogane, balansoare etc)

6. Iluminat public  –  în urma celor 37 de sesizări primite la Dispeceratul societăţii au avut loc intervenţii în următoarele zone ale orașului: Ana Ipătescu, Bd. București, Bucov-Poștei, Mihai Eminescu, Malu Roșu, Mihai Bravu, Cartier Moțoi, Cartier Nord, Pictor Rosenthal, Râfov, Cartier Vest. Acestea au vizat înlocuirea a 74 becuri defecte/arse, 13 corpuri de iluminat defecte (reparate la atelierul societăţii), 10 siguranţe fuzibile. De asemenea, au fost refăcute 52 legături electrice întrerupte. În această perioadă au fost efectuate lucrări de mutare a retelei de iluminat public de pe stâlpii vechi pe cei noi – Șoseaua Vestului zona Parc Aurora si Lămâița. În același timp, au fost verificate zonele Centrul Civic si Parc Mihai Viteazul unde au fost înlocuite 36 becuri economice, a fost identificat punctul de scurt circuitare a fazelor electrice din zona Parc Mihai Viteazul și a fost remediată problema. De asemenea, vor fi continuate lucrările de identificare a problemelor și în celelalte parcuri din municipiu, în mod etapizat. O serie de sesizări au avut ca subiect probleme legate de corpurile de iluminat din Cartierul Mimiu, constatările personalului societății fiind că toate acestea au fost vandalizate/distruse.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut