Un tânăr de 17 ani din Râşca, judeţul Suceava, a fost salvat de la moarte de mătuşa lui. Băiatul a ajutat-o la mai multe treburi prin gospodărie, apoi i-a spus că intră să facă o baie, iar femeia s-a întors la treburile sale.

După aproape o oră, văzând că băiatul nu mai iese din baie, femeia i-a bătut la uşă, dar nu a primit niciun răspuns. Temându-se să nu i se fi întâmplat băiatului şi neputând să deschidă uşa, femeia s-a dus la geamul încăperii, l-a forţat şi l-a văzut pe tânăr prăbuşit, fără cunoştinţă.

Mătuşa băiatului nu s-a pierdut cu firea şi a chemat repede ajutoare, la faţa locului sosind un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni, tânărul fiind transportat imediat la Spitalul Judeţean Suceava, unde se află în afara oricărui pericol.

“Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 15:00, adolescentul s-a deplasat la locuința mătușii sale, pe care a ajutat-o la treburile gospodărești. Apoi, tânărul a mers în baia locuinței. După aproximativ o oră, femeia a observat că tânărul nu iese din baie, l-a strigat pe acesta și văzând că nu primește niciun răspuns, a forțat geamul de la baie și a pătruns înăuntru. Cu această ocazie, femeia a constatat faptul că nepotul său se află în stare de inconștiență din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon cauzată de o instalație instant cu butelie ce încălzește apa de la baie. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni care i-a acordat îngrijiri medicale, tânărul fiind transportat în stare de conștiență la Spitalul Județean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează autorităţile, citate de newsbucovina.ro.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here