Comisia Permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România a adoptat pe data de 6 octombrie 2018, cu majoritate de voturi, un îndemn prin care dezvoltarea avocaturii pro bono să fie încurajată și sprijinită.

“Consiliul U.N.B.R. solicită avocaților, formelor de exercitare a profesiei și barourilor să furnizeze servicii juridice pro bono, de o calitate egală cu cea acordată clienților plătitori. Sunt servicii profesionale prestate de avocat pro bono, activitățile profesionale realizate fără remunerație sau așteptare de remunerație asigurate, în principal, persoanelor sau comunităților defavorizate sau marginalizate sau organizațiilor care le asistă.”, se arată în decizia Comisiei Permanente a UNBR.

Societatea civilă profesională de avocați Gașpar & Asociații răspunde afirmativ îndemnului UNBR și oferă servicii juridice pro bono, alăturându-se demersului prin care se urmărește afirmarea rolului determinant al profesiei de avocat, în strânsă legătură cu responsabilitatea socială.

Gașpar & Asociații, societate civilă profesională de avocatură, avându-l pe Daniel Gașpar ca avocat coordonator, este formată dintr-o echipă de profesioniști specializați în drept penal, comercial, civil și al muncii. Avocații pe care aveți posibilitatea să-i consultați pro bono au o experiență în domeniu de peste 10 ani și vă stau la dispoziție pe data de 18 ianuarie 2019.

Beneficiarii serviciilor de consultanță pot fi atât persoane fizice, cât și juridice, timpul alocat pentru fiecare fiind de maxim 30 de minute. Pentru a beneficia de aceste servicii pro bono, este suficient să vă înscrieți, trimițând un email la adresa [email protected] Programările se vor face în funcție de ordinea înscrierii, iar ședințele de consultanță pro bono vor fi acordate la sediul societății civile profesionale de avocatură Gașpar & Asociații, din Ploiești, strada Cezar Bolliac, nr. 13B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here