fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Alertă teroristă la Paris!

Citește Și

- Reclamă -

Într-o mașină parcată lângă Notre-Dame se aflau cinci butelii de gaz, fapt care a condus la deschiderea unei anchete antiteroriste, relatează miercuri publicațiile franceze L’Express și Le Figaro.

Automobilul marca Peugeot 607, fără numere de înmatriculare, era staționat pe Quai de Montebello, în apropierea catedralei Notre-Dame din Paris. Un localnic care a constatat cele menționate mai sus a alertat Poliția. În urma cercetărilor, două persoane au fost arestate în legătură cu acest incident, una dintre ele fiind un bărbat care se află în atenția Poliției pentru că era considerat radicalizat, relatează Reuters.

- Reclamă -

Premierul Manuel Valls a declarat, marți dimineața, pentru postul RTL, că amenințarea teroristă nu a fost niciodată atât de ridicată.

”Mașina nu avea niciun ocupant, părând abandonată”, a precizat o sursă apropiată dosarului, care a adăugat că ”buteliile nu erau conectate la niciun detonator, la niciun lanț pirotehnic”.

Sursă:protv.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut