fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
23.4 C
Ploiești
spot_img

Anchetă comandată de Prefectura Prahova, după ce un copil ajuns în stare critică la spital ar fi fost ignorat de medici

Citește Și

- Reclamă -

Prefectura Prahova a comandat o anchetă administrativă, după ce părinţii unui copil ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti au reclamat că micuţul nu fusese primit la Spitalul Orăşenesc Urlaţi.

Poliţia, Direcţia de Sănătate Publică şi Direcţia Generală a Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului se numără printre instituţiile care vor verifica acest caz.

- Reclamă -

Potrivit primelor informaţii, părinţii micuţului ar fi reclamat, în momentul sosirii la unitatea medicală din Ploieşti, faptul că l-au dus pe cel mic şi la Spitalul Urlaţi, însă niciun medic de acolo nu l-a consultat, deşi era evident că acesta este într-o stare gravă. După apariţia reclamaţiei, prefectul judeţului a solicitat constituirea unei comisii mixte, care să facă verificări.

„În urma informațiilor apărute în mass-media, cu privire la cazul copilului de la Urlați aflat într-o stare precară de sănătate, pentru care există suspiciunea că i-a fost refuzat accesul la servicii medicale în cadrul Spitalului Orășenesc Urlați, vă aducem la cunoștință faptul că prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a emis un Ordin de Prefect prin care a dispus verificarea de către o comisie mixtă a situației de fapt.
Astfel, reprezentanții Instituției Prefectului Județul Prahova, Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, Direcției de Sănătate Publică, Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova verifică astăzi aspectele semnalate. Rezultatele controlului vor fi făcute publice de către Instituția Prefectului Județului Prahova la finalul verificărilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi de Instituţia Prefectului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...