fbpx
marți, septembrie 26, 2023
25 C
Ploiești
spot_img

Andrei Volosevici a cerut schimbarea viceprimăriței Anca Popa: „Și-a exercitat atribuțiile cu rea-credință”

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a cerut public ca viceprimărița Anca Popa, din partea USR, să fie schimbată din funcție, reclamând că aceasta și-a îndeplinit atribuțiile „defectuos” sau „cu rea-credință”.

Într-un comunicat de presă transmis joi, primarul Andrei Volosevici solicită Consiliului Local Ploiești înlocuirea viceprimarului USR, Anca Adina Popa.

- Reclamă -

Inițierea proiectului de hotărâre, care prevede această schimbare la conducerea Primăriei,  este motivată de faptul că atribuțiile de viceprimar, delegate prin dispozițiile primarului, au fost îndeplinite defectuos, fapt ce a determinat retragerea atribuțiilor după un anumit timp, se arată în comunicatul de presă.

„Ultima situație de acest gen a fost decizia doamnei viceprimar de a vota împotrivă sau pentru prorogare la proiectele privind activitatea TCE, instituție aflată sub directa sa coordonare. Mai mult, doamna viceprimar Anca Popa nu a fost în măsură sau nu a fost interesată să ofere o soluție alternativă la aceste proiecte”, a declarat primarul Andrei Volosevici.

Acesta a sugerat și un înlocuitor, propunându-l, mai mult sau mai puțin ironic, pe consilierul PNL Gheorghe Sârbu, cu care a avut mai multe certuri în ultimele ședințe ale forului legislativ ploieștean.

- Reclamă -

„În aceste condiții, consider că doamna viceprimar şi-a exercitat atribuțiile cu rea credință și, cu siguranță, funcția de viceprimar și atribuțiile vor putea fi duse la îndeplinire mult mai bine de unul din consilierii locali ai PNL, iar propunerea mea, în acest sens, va fi domnul consilier Gheorghe Sârbu”, a mai declarat primarul Ploieștiului.

Anca Popa, de la USR, este noul vieprimar al Ploieştiului

Anca Popa fusese instalată în funcție în septembrie 2022, după ce, anterior, Consiliului Local o schimbase din funcția de viceprimar pe Magdalena Trofin, tot de la USR.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...