Angajații primăriei Ploiești nu vor avea prime de Sărbători anul acesta, a anunțat primarul orașului, Andrei Volosevici, într-o conferință de presă, ocazie cu care a vorbit și despre situația actuală a bugetului local.

Edilul-șef a explicat că toate obligațiile financiare pentru contractele subsecvente sunt respectate, iar municipalitatea nu are întârzieri la plata facturilor. În ceea ce privește restanțele către Veolia, primăria dispune la ora actuală de 15 milioane din cele 21 de milioane restante datorate.

“Suntem în echilibru, poate și cu o mică rezervă. Avem închise cam toate capitolele bugetare, toată lumea e în regulă (n.r. angajații primăriei și ai instituțiilor subordonate Consiliului Local) și de aceea trebuie să își facă treaba impecabil. Nu suntem în pericol să nu putem plăti ceva sau să întrerupem vreun serviciu.

Însă, angajații primăriei nu vor avea prime de sărbători. Prioritatea este gestionarea atentă a banilor, aceasta este situația momentului. Asigurăm salariile și avem grijă să menținem echilibrul”, a declarat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, în timpul conferinței de presă susținută joi, 17 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here