fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Asesoft International în insolvență – cine sunt creditorii acceptați și ce datorii invocă aceștia

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După ce firma suedeză TRANSAS MARINE INTERNATIONAL AB a invocat o creanță de 3,71 milioane de lei și a cerut insolvența firmei ASESOFT INTERNATIONAL SA, pe data de 3 noiembrie 2015, societatea a intrat în insolvență. Cererea fusese făcută pe data de 11 august 2014, dar a fost soluționată de abia la al 10-lea termen de judecată.

Pe 8 februarie 2016, casa de insolvență aleasă a reuşit să publice în BPI tabelul preliminar al creanțelor, numărul de creditori admiși fiind 73, iar masa credală de 117 milioane lei.

- Reclamă -

BCR este cel mai mare creditor, cu 41,86 milioane de lei, din care suma de 13,65  milioane lei este „sub condiție, fără drept de vot”.

Printre creditori se mai află și ASESOFT TECHNOLOGIES SRL Ploiești, cu o creanță chirografară de 15,12 milioane lei și una garantată de 7.819,73 lei.

Și ANAF se regăsește pe listă, cu 3,33 milioane lei, suma fiind însă bugetară, nu garantată.

- Reclamă -

Chiar dacă creanţa deţinută de BAYERISCHE LANDESBANK (prin mandatar HUAWEI TECHNOLOGIES SRL), de 4 milioane lei, este fără drept de vot, merită menţionată pentru că dovedeşte legătura dintre ASESOFT INTERNATIONAL SRL şi 2K TELECOM SRL Ploieşti, firmă controlată de Alexandru GHIŢĂ (34 de ani), fratele mult mai celebrului Sebastian Aurelian GHIŢĂ (37 de ani). Legătura constă în faptul că ASESOFT INTERNATIONAL SRL este garant pentru 2K TELECOM SRL în cazul acestei creanţe.

La masa credală apar înscrise și alte instituții de stat, pe lângă ANAF: Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești – cu 60.548 lei, Orașul Sinaia – cu 17.432 lei, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sector 1 – cu 6.498 lei etc.

Lista completă a creditorilor admiși o găsiți aici!

Sursa: www.max-media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut