fbpx
luni, mai 29, 2023

Cine sunt ceilalți trei suspecți din dosarul polițiștilor corupți de la Filipeștii de Pădure

Citește Și

- Advertisement -

Curtea de Apel Ploiești a decis astăzi ca Dumitru Burduja și Vasile Tudose, agenții de poliție de la Filipeștii de Pădure să fie cercetați sub control judiciar, decizia fiind una definitivă. Deși nu au ajuns după gratii, așa cum a cerut procurorul de caz, Burduja și Tudose nu mai au voie, cel puțin 60 de zile, să-și exercite meseria.

Aceștia sunt acuzați de fapte de corupție, într-un dosar în care au fost audiați peste 20 de martori, în mare parte cetățeni din Filipeștii de Pădure. În același dosar procurorii fac verificări și în cazul altor trei suspecți. Este vorba despre Ciocîrdel Traian , domiciliat în Câmpina, Petre Alexandru George, domiciliat în Câmpina şi Bulei Elena Laura, domiciliată în Comarnic. Conform deciziei instanței, Burduja și Tudose nu au voie să ia legătura pe nicio cale nici cu martorii, dar nici cu ceilalți suspecți în dosar, atâta vreme cât se află sub control judiciar. Reamintim că Dumitru Burduja și Vasile Tudose au fost aduși cu mandate, săptămâna trecută, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova unde au fost audiați mai multe ore într-un dosar în care sunt suspectați de luare de mită, fals intelectual și abuz în serviciu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta