fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Asfaltare în bătaie de joc la Câmpina. Constructorul, pus să refacă lucrarea

Citește Și

- Reclamă -

Asfaltare în bătaie de joc la Câmpina, descoperită de primarul orașului în urma unui control inopinat. Este vorba despre lucrările care se fac pe strada Muscelului și pe străzile adiacente, unde s-a intervenit la conducta de gaze. 

Primarul Alin Moldoveanu a mers sâmbătă, 17 aprilie, în control la finalul programului, după ce șeful Poliției Locale, Romeo Văsii, îl informase că lucrările nu sunt conforme. Edilul a descoperit că firma care asfalta turnase asfaltul fără a turna în prealabil amorsa bituminoasă. Practic, muncitorii asfaltaseră direct peste pământ pe o porțiune din strada respectivă.

- Reclamă -

Constructorului i-a fost solicitat să refacă lucrarea, astfel că luni asfaltul turnat direct pe pământ ar urma să fie frezat, apoi porțiunea respectivă refăcută.

Pe Strada Muscelului au mai fost unele probleme. Lucrările la rețeaua de gaze au creat multă nemulțumire, mai ales în rândul locuitorilor din zonă. Și nu atât lucrările propriu-zise la rețeaua de gaze, cât mai ales cele de refacere a carosabilului. Subiectul a fost discutat inclusiv la o ședință a Consiliului Local Câmpina, acolo unde primarul Alin Moldoveanu a adus la cunoștința consilierilor că a dispus oprirea lucrărilor de refacere a carosabilului de pe Strada Muscelului și străduțele adiacente, pentru că ”se executau lucrări doar pe o mică suprafață, cea unde se săpase efectiv, iar regulamentul aprobat de Consiliul Local prevede refacerea cu covor asfaltic. Ca să nu mai vorbim de calitatea la care se începuseră lucrările – frezajul era superficial, marginile cu vechiul asfalt erau denivelate, iar acolo unde se dorea turnarea asfaltului, acesta urma să fie aplicat direct pe pământ”, a spus Alin Moldoveanu la respectiva ședință a Consiliului Local, scrie campinatv.ro.

Între timp, firma agreată de Distrigaz care se ocupă cu refacerea carosabilului a frezat întregul sens de mers pe care s-a intervenit, atât pe Strada Muscelului, cât și pe străduțele adiacente. A durat destul de mult, o perioadă de timp care i-a adus în pragul exasperării pe oamenii care locuiesc în această zonă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...