fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

”Atelierele de Paști”, organizate de Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Începând de astăzi, Primăria Ploiești a deschis ”Atelierele de Paști”, un eveniment dedicat elevilor ploieșteni și îndrăgit de aceștia. 

”În foaierul Teatrului “Toma Caragiu” se vor desfășura “Atelierele de Paști”, pe parcursul acestei săptămâni, în cadrul activităților de îndemânare inventivă elevii ploieșteni din învățământul primar urmând să confecționeze inedite obiecte decorative, cu specific pascal, sub îndrumarea artiștilor plastici ai Casei de Cultură “I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești.”

Evenimentul reprezintă deja o tradiție, organizată de municipalitatea ploieșteană, menit să le ofere copiilor momente frumoase, în spiritul Sfintelor Sărbători de Paști. 

- Reclamă -

”Peste 200 de copii vor participa la atelierele de creație organizate de Primăria Municipiului Ploiești. În cursul acestei zile, la aceste activități interactive au participat cu entuziasm elevii Școlilor Gimnaziale “I. A. Bassarabescu” și “Nicolae Bălcescu.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut