Posibil pedofil în libertate pe străzile din Ploiești! Sâmbătă, 22 aprilie 2017, un bărbat în stare avansată de ebrietate a atras atenția cetățenilor, după ce ar fi mângâiat doi copii din cartierul 9 mai din Ploiești.

Se pare că inițial bărbatul s-a apropiat de un copil și l-a mângâiat pe mână, întrebând-ul dacă știe unde stă o anumită persoană. Copilul le-a povestit părinților, iar aceștia au anunțat poliția, însă bărbatul dispăruse. La scurt timp acesta s-a întors și a abordat un alt copil pe care se pare că l-a mângâiat pe ceafă. Ulterior, mai mulți părinți revoltați și speriați pentru siguranța copiilor au plecat în căutarea bărbatului și după ce l-au găsit au apelat din nou 112. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde l-a găsit pe bărbatul în vârstă de 34 de ani care fusese oprit de părinți.

Bărbatul a fost amendat cu 700 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și a fost transportat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești pentru un control de specialitate, dar nu a rămas internat. Poliția continuă cercetările.

“Copilul meu e deja speriat, nu mai iese singur afară, l-a văzut pe ăla și s-a speriat”, a declarat tatăl unui copil din zonă.

Potrivit unor surse, se pare că bărbatul se numește Fedescu Mihai și este din comuna Ploieștiori din Prahova.

4 COMENTARII

 1. Poate nu este pedofil,fiind in stare de ebrietate,nu este constient de ce face.
  Ce bine ar fi fost ca echipajul de politie chemat,sa l fi dus la psihiatrie,sa fie evaluat,ajutat cu tratament
  Ce s a rezolvat cu amenda?
  Inca o problema nerezolvata.

  • Pai bai femeie, de ce comentezi aiurea daca nu citesti ce scrie in articol? Scrie clar ca a fost luat de politie si dus la psihiatrie unde I-au și facut un control psihiatric.

 2. Poate omul are alte probleme . Numai trageti concluzi aiurea .
  E pedofil ,ca ce ? A mangaiat niste copii.
  Nu stiu de ce vorbiti inainte de a vedea adevarul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here