fbpx
joi, februarie 22, 2024
spot_img

Averile aleșilor locali ploieșteni: Dragoș Măchițescu

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Dragoș Măchițescu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 4 martie 2021.

- Reclamă -

Potrivit documentului, acesta deține un teren agricol de puțin peste 5.000 de metri pătrați în comuna Sohatul din județul Călărași. Mai deține două apartamente în Ploiești, unul de 94 de metri pătrați și unul de 54 de metri pătrați, însă la ambele deține o cotă parte de 1/4.

Consilierul local deține o mașină Ford an de fabricație 2003, dobândită prin contract de vânzare cumpărare.

La data completării declarației de avere, Dragoș Măchițescu nu deținea bijuterii, obiecte de artă, conturi sau depozite bancare a căror valoare să depășească 5.000 euro.

- Reclamă -

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Dragoș Machițescu a declarat un salariu de manager la o societate comercială în valoare de 10.286 lei (aproximativ 857 lei lunar), un salariu de 4.016 lei (aproximativ 335 lei lunar) realizat de la Primăria Ploiești, pentru funcția de inspector de specialitate și veniturile soției. Soția sa a încasat un salariu de 26.198 lei (2.183 lei lunar) de la o societate comercială unde este manager regional și 2295,57 lei (aproximativ 191 lei lunar) de la o societate la care este team leader. Soția sa a mai încasat și indemnizație de creștere copil în valoare de 31.577 lei (2.630 lei lunar) și un ajutor de naștere copil de la una din firmele la care lucrează în valoare de 1.200 lei.

Potrivit declarației de interese, Dragoș Măchițescu nu deține acțiuni la nicio societate comercială.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Vom avea alegeri comasate în iunie. Ce au decis liderii coaliției

În urmă cu puțin timp, liderii PSD și PNL au făcut o declarație comună prin care anunță comasarea alegerilor...
spot_img
Sari la conținut