fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, adusă cu mandat la DNA

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

laura voicu 14457100 - Ziarul INCOMODLaura Voicu, avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica, a fost adusă cu mandat la DNA pentru audieri, informează România TV. La intrarea în sediul DNA, Laura Voicu a spus că a venit pentru a fi audiată într-un dosar în care este direct vizată. 

Laura Voicu a fost adusă la DNA într-un dosar nou pentru a fi audiată. Potrivit România TV, Laura Voicu este acuzată de favorizarea infractorului și instigare la comiterea unei infracţiuni. 

- Reclamă -

Surse citate de Agerpres, în cauză ar fi implicată și o altă persoană, Nicolae Learciu, așa zis stagiar, acuzat de exercitarea fără drept a unei profesii.

Laura Voicu este avocata Alinei Bica, aceasta  apărând-o pe fosta şefă a DIICOT în ambele dosare în care aceasta a fost trimisă în judecată, respectiv cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP şi cel disjuns dintr-acesta, în care fostul procuror este suspectat, printre altele, de favorizarea lui Ovidiu Tender, în dosarul RAFO-Carom.

La sfârşitul lunii ianuarie, în cadrul şedinţei cu uşile închise în care s-a judecat cererea de arestare preventivă a Alinei Bica în cel de-al doilea dosar, fosta şefă DIICOT ar fi făcut unele acuzaţii la adresa adjunctului SRI Florian Coldea, care ar fi intervenit în dosarul lui Tender.

- Reclamă -

Întrebată atunci în legătură cu faptul că Bica ar fi făcut declaraţii „cutremurătoare” în sală şi că a adus acuze adjunctului de la SRI, Laura Voicu a răspuns: „Dacă adevărul poate fi considerat cutremurător, atunci da, a fost o declaraţie cutremurătoare”.

De asemenea, întrebată dacă Alina Bica ar fi fost ameninţată cu moartea într-un hotel de la malul mării de doi deputaţi PSD, Laura Voicu a spus că această declaraţie a fost făcută de un alt co-inculpat şi a precizat că nu poate da detalii, întrucât se află în faza de urmărire penală.

„Dar există foarte multe ameninţări la adresa doamnei procuror Bica”, a spus Voicu. 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut