A fost bătaie în centrul Ploieștiului, în noaptea de Revelion, la scurt timp după miezul nopții! Altercația a avut loc chiar în parcul Toma Socolescu, de unde s-au dat artificiile, iar cei implicați ar fi pornit scandalul pe fondul consumului de alcool, a reieșit din cercetări.

În scandal au fost implicați patru bărbați, doi dintre aceștia fiind duși încătușați la secția de poliție. Scandalul a avut loc între doi bărbați de 28, respectiv 24 de ani, pe de-o parte, și doi bărbați de 23 și 28 de ani de cealaltă parte. Unul dintre cei implicați a ajuns la spital, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

În jurul orei 00.30, polițiștii din zonă s-au sesizat din oficiu după ce cei patru bărbați s-au luat la bătaie. La fața locului au fost chemați să intervină și mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale pentru aplanarea conflictului.

Doi bărbați acuzați că ar fi agresorii au fost duși la Poliția Municipiului Ploiești, unde au fost amendați cu câte 1.000 lei. La rândul lor, însă, și aceștia au fost bătuți de ceilalți doi bărbați.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și cercetările continuă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here