O mămică din Ploiești a trimis imagini grăitoare dintr-un parc în care merge frecvent alături de copiii săi, iar mesajul femeii este unul care scoate la iveală nesimțirea și bătaia de joc a SGU, pe banii noștri.

Femeia a mers în parcul din cartierul Malu Roșu, unde există un loc de joacă, însă mobilierul pentru copii se află într-o stare deplorabilă de mai bine de un an de zile.

Pentru că au existat reclamații din partea ploieștenilor, cei de la SGU, în subordinea cărora intră operațiunea de reparare a elementelor din parc, s-au gândit să rezolve situația “românește”. Au afișat hârtii de avertisment pe fiecare mobilier în parte.

Cititoarea noastră ne-a povestit că a asistat la discuția dintre doi muncitori ai SGU, imediat după ce au terminat de agățat afișele: “Gata, mă, noi acum suntem asigurați!”. Revoltată, mămica le-a reproșat angajaților societății de gospodărire Urbană faptul că pun în pericol sănătatea copiilor și își bat joc de banii ploieștenilor, făcându-se că muncesc.

“În loc să repare obiectele rupte, domnii de la SGU au atârnat niște hârtii și se consideră “asigurați”. Mi se pare ireal că acești oameni nu se gândesc la copii, nu le pasă deloc de orașul nostru și vin la muncă doar să încaseze salariul. Vă trimit imaginile și poate le vede cine trebuie”, este mesajul femeii.

Sursa: www.ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here