Bogdan Toader, președintele PSD Prahova a participat la o conferință de presă în urma semnării protocolului dintre PSD și ALDE. Acesta a anunțat că social democrații au un număr de 45 de primari care sunt în funcție, precum și un număr impresionant de consilieri locali.

PSD a depus contestații în mai multe localități unde reprezentanții partidului consideră că rezultatele au fost viciate. În acest moment, în Ploiești, Cristian Ganea este propunerea PSD pentru viceprimar.

De asemenea, Bogdan Toader va fi propunerea alianței ALDE – PSD pentru președinția Consiliului Județean Prahova. Din partea ALDE, propunerea pentru postul de vicepreședinte CJ este consilierul județean Vasile Pătrașcu. Prioritatea PSD și ALDE în mandatul acesta va fi construirea unui nou Spital de Urgență, după cum a declarat și Vasile Pătrașcu. Cel de-al doilea vicepreședinte al Consiliului Județean va fi desemnat de PSD în urma ședinței care va avea loc luni seară.

La această ședință, organizația PSD Prahova va face o analiză a alegerilor ca să vadă localitățile unde vor trebui făcute anumite modificări. Potrivit lui Bogdan Toader, ”analiza va fi una destul de dură”.

”A fost o campanie atipică, iar unii dintre președinții de organizații sau candidații la consiliul Local nu au înțeles cum trebuie să muncească și vor trebui să suporte consecințele de rigoare.”, a declarat Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here