fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Bombă ecologică la marginea Ploieștiului. Deputatul George Ionescu a sesizat Ministerul Mediului / FOTO

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Deputatul George Ionescu, președintele Forța Dreptei Prahova, a făcut dezvăluiri despre existența unui batal, la periferia Ploieștiului, din care se scurg reziduuri petroliere pe mii de metri pătrați. 

Deputatul spune că a descoperit zona în urma unor sesizări venite din partea locuitorilor din zonă, batalul, aflat în apropierea rafinăriei Vega, fiind înconjurat de locuințe.

- Reclamă -

”Batalul pe care l-am descoperit se află chiar lângă o pădurice de pini, și din ce date am reușit să obțin, este în proprietatea primăriei Ploiești. Din batal sunt infiltrații masive, iar reziduurile petroliere nu doar că au îmbibat pânza freatică, ci s-au extins pe o suprafață mare de teren, inclusiv afectând padurea. Pentru că în zonă sunt locuințe, pericolul este cu atât mai mare, motiv pentru care am sesizat Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Am vorbit personal cu ministrul Barna și acesta mi-a promis că va trimite Corpul de Control la Ploiești”, a declarat deputatul George Ionescu în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele Forța Dreptei Prahova susține că a luat legătura și cu Garda de Mediu Prahova și că așteaptă ca Primăria Ploiești, Consiliul Județean Prahova, dar și alte instituții abilitate, să se implice și să fie luate măsuri urgente pentru demararea operațiunilor de ecologizare a suprafeței de câteva zeci de hectare.

 - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD  - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut