O femeie din Brașov a fost agresată fizic și amenințată seara trecută de soțul său care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii brașoveni au fost sesizați la data de 28 octombrie 2022 de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic și amenințată cu acte de violență de către soțul său care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

“În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here