O angajată a unei instituții publice din comuna Sălciile, județul Prahova, a fost amenințată cu cuțitul de un bărbat. Poliția a prins făptașulși l-a reținut pentru 24 de ore.

“La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați de către o angajată a unei instituții publice din comună Sălciile despre faptul că, un bărbat care a intrat în instituție să rezolve probleme de interes personal, pe motivul unei neînțelegeri ar fi amenințat-o și i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, având totodată asupra sa și un obiect tăietor-înțepător.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde l-au identificat pe bărbat, recunoscând cele susținute de apelantă, acesta fiind sancționat contravențional.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a se analiza oportunitatea extinderii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj.

În urma administrării probatoriului, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.”, a transmis Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here