Nu mai puțin de douăzeci de proiecte de investiții, așteptate de ani buni de câmpineni, au fost descoperite abandonate prin sertarele primăriei de Alin Moldoveanu, noul primar al municipiului Câmpina. Printre acestea se află reabilitarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși, o parcare supraetajată, modernizarea Bulevardului Carol I și a străzii Voila, care face legătura între oraș și Valea Doftanei.

Multe dintre aceste proiecte aveau documentația realizată încă din 2015 sau 2010, dar au rămas în sertare fără a mai urma calea către Compania Națională de Investiții (CNI) pentru obiținerea finanțării.

”Am gasit documente din 2015, chiar și din 2011, și când spun asta mă refer chiar la proiectare, care stăteau acolo. Sunt niște bani care au fost cheltuiți din bugetul local fără finalizare, nici măcar nu au fost depuse către o sursă de finanțare, fie bugetară, fie extrabugetară”, a precizat Alin Moldoveanu în cadrul primei declarații de presă după ce a preluat mandatul de primar al municipiului Câmpina.

Printre proiectele abandonate de către fosta administrație a orașului se află inclusiv ”Modernizare zona de agrement Fântâna cu Cireși”, în valoare de 2.793.794 lei. Moldoveanu a explicat că studiul de fesabilitate pentru acest proiect există din 2010, ”adică primăria a făcut o cheltuială din 2010 și acolo a rămas”, a adăugat noul primar al municipiului Câmpina.

”Fântâna cu Cireși” se află pe dealul Muscel și este una dintre cele mai cunoscute zone de agrement din Câmpina, acum o ruină.

Acest proiect au fost depus deja la Compania Națională de Investiții, împreună cu alte 19 dosare în speranța că Primăria Câmpina va obține bani pentru realizarea lor.

Pe lista celor 20 de proiecte trimise la CNI se află modernizarea sau consilidarea unor artere principale din Câmpina, printre care Bulevardul Carol I (tronsonul de la ieșire din oraș unde există o alunecare de teren), strada Voila, strada Ion Câmpineanu, strada Orizontului, strada Plevenei (unde există problema alunecărilor de teren), strada pictor Nicolae Grigorescu (care face legătura între orași și gară), dar și cele două proiecte amintite anterior, paracarea supraetajată și reabilitarea zonei ”Fântâna cu Cireși”.

Valoarea totală a acestor proiecte este de 33.916.054 lei.

1 COMENTARIU

  1. Sa vedeti ce realizari o sa aveti cu fostul primar Dobre dela Ploiesti poate numai sa il impingeti dela spate sa faca ceva fiindca curatenia orasului Ploiesti nu la interesat deloc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here