fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Ce măsuri ia Rompetrol Rafinare după incendiul de la Petromidia

Citește Și

- Reclamă -

Un incendiu a izbucnit ieri la Rafinăria Petromidia din Năvodari, cea mai mare rafinărie din țară. În urma incidentului, Rompetrol Rafinare a emis o informare de presă cu privire la măsurile luate în urma incendiului:

„În urma incidentului survenit ieri la instalația de Hidrocracare Blândă (MHC), Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, pentru evaluarea situației operaționale. Din primele estimări, impactul asupra activităților de producție ale rafinariei este unul redus. Rafinăria Petromidia continuă să funcționeze, restul instalațiilor aflate în fluxul tehnologic fiind securizate.

Instalația MHC este scoasă din fluxul de producție, rolul acesteia fiind preluat de alte unități. În funcție de evaluările interne, compania va adapta rețetele specifice de rafinare, pentru funcționarea la capacitatea optimă a unităților de producție.

- Reclamă -

Rompetrol Rafinare va continua să asigure produsele necesare pe piața din România.

După ce incendiul a fost stins în siguranță, conform planurilor de intervenție în astfel de situații, echipele locale și autoritățile publice au realizat, în mod activ, măsuri de precauție pentru a preveni orice reaprindere, inclusiv manevre de răcire a instalației.

Departamentul de Comunicare și Relații Publice
KMG International”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...