Albert Mihăilescu, tânărul din Ploiești care a reușit să lase pe drumuri un prahovean după ce i-a cheltuit toți bani din cont, profitând de o breșă de securitate a băncii, va petrece Crăciunul în spatele gratiilor. Procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatului de arestare cu încă 30 de zile, astfel că escrocul va rămâne în arest până în data de 29 decembrie.

Soluția pe scurt a Tribunalului Prahova:

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casa?ie ?i Justi?ie – D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploie?ti, formulata in dosarul nr. 335/D/P/2019. Dispune prelungirea arestării preventive a inculpatului Mihăilescu Albert, in prezent aflat in arestul IPJ Prahova, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.11.2019 şi până la data de 29.12.2019 inclusiv. Respinge ca neîntemeiată solicitarea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 C.P.P., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26.11.2019”, conform portalului instanțelor de judecată.

Folosindu-se de un card care nu-i aparținea, dar pe care l-a găsit în casa pe care tocmai o cumpărase,  Albert, împreună cu prietenul său, Andrei, au ”spart” zeci de mii de lire sterline în doar câteva ore, cumpărând bijuterii din aur, cosmetice scumpe și accesorii de la magazine de lux precum Louis Vuitton sau Dolce&Gabanna, dar și din magazinele de bijuterii din mall-urile ploieștene. Furtul a fost depistat absolut întâmplător, abia când titularul contului a vrut să verifice ceva la bancă.

CITEȘTE ȘI:

Cum a reușit un tânăr genial din Ploiești să-și cumpere lucruri de lux de la Louis Vuiton și Dolce&Gabanna cheltuind banii altor oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here