Sursa foto Facebook

Un tânăr a fost înjunghiat sâmbătă spre duminică noapte în incinta clubului Da’Mask. În urma acestui lucru, reprezentanții clubului au emis următorul punct de vedere:

“Conducerea si personalul clubului regreta incidentul neplacut petrecut zilele trecute, unicul de acest fel inca de la deschiderea clubului. Acest incident s-a petrecut ca urmare a unui conflict spontan, a intervenit personalul contractual care asigura securitatea clubului, iar in prezent autoritatile competente carora le asiguram tot suportul au demarat o investigatie pentru tragerea la raspundere a vinovatilor.

Din nefericire acum ne vedem obligati sa facem cateva precizari ca urmare a unui val de atacuri in mediul online, atacuri calomniatoare si fara suport real.

Cu tot respectul pentru jurnalisti si profesia lor, in cateva publicatii online au aparut informatii false potrivit carora clubul nu ar detine autorizatiile si avizele necesare functionarii. Pe aceasta cale dezmintim aceste informatii si oricarui jurnalist care va dori ii putem pune la dispozitie documentele de autorizare si functionare ale clubului.

Mai mult, toate institutiile statului cu atributii in domeniu au realizat recent controale la unitatea noastra, concluziile fiind ca ne desfasuram activitatea legal si detinem toate documentele necesare functionarii potrivit cerintelor legislative aflate in vigoare.

In incheiere va multumim pentru intelegere si pentru deschiderea fata de o corecta informare a opiniei publice.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here