Un bărbat a fost bătut crunt ieri seară, într-o sală de jocuri de la Omnia, ajungând la spital inconștient. Reportrii noștri au stat de vorba cu victima care a oferit mai multe detalii despre conflict și a prezentat rănile cu care s-a ales, după ce agresorii l-au bătut cu pumnii, l-au tăiat cu niște cuțite și au aruncat cu scrumiere în el.

Citește și: Ploieștean bătut cu pumni și cuțite într-o sală de jocuri de la Omnia (GALERIE FOTO și VIDEO). EXCLUSIV

Bărbatul susține că cei doi agresori fac parte din ”clanul Ferdinand” și sunt tată și fiu, respectiv Nicolae Dumitru și Rodrigo Dumitru. Polițiștii ar fi mers aseară acasă la cei doi bărbați care nu au fost găsiți, ulterior fiind dați în urmărire, potrivit victimei.

Conform IJP Prahova, agresorii au fost identificați și sunt cunoscuți de polițiști pentru astfel de fapte. Totodată, în cauză au fost deschise dosare penale, unul pentru lovire și alte violențe și unul pentru port ilegal de obiecte periculoase.

”Cei doi bănuiți sunt tată și fiu și sunt cunoscuți de poliție pentru astfel de fapte. Conflictul a avut loc pe fondul unei neînțelegeri mai vechi. Când s-au întâlnit în incinta sălii de jocuri, unul dintre ei l-a atacat cu o scrumieră, iar celălalt cu un cuțit în zona coapsei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și port ilegale de obiecte periculoase.”, a declarat Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here