Reporterii noștri v-au prezentat în exclusivitate imagini în care sunt surprinse momente violente din timpul unei lupte aparent organizate la care participă trei indivizi cunoscuți în zona Câmpina, în special pentru agresivitatea lor. Din imaginile prezentate de reporterii ziarului Incomod se poate vedea clar că la eveniment participă, ca spectatori, zeci de persoane care filmează cu telefonul mobil și încurajează. Grav este că aceste lupte organizate în mod ilegal degenerează într-o bătaie în toată regula, iar protagoniștii apar în imagini cu fața tumefiată.

Citește: Lupte de stradă ilegale în Prahova! Atenție! Imagini necenzurate și cu puternic impact emoțional

Polițiștii prahoveni au aflat despre aceste evenimente, în luna februarie a acestui an efectuând mai multe percheziții în Câmpina la domiciliile unor persoane bănuite de șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vezi AICI imagini video cu ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor.

Într-un răspuns remis redacției noastre, polițiștii susțin că trei persoane bănuite de implicarea în actul infracțional se află sub control judiciar, cercetările fiind în derulare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice. O a patra persoană adusă cu mandat la data perchezițiilor este cercetată în stare de libertate.

Vă prezentăm mai jos răspunsul IJP Prahova:

raspuns 2762 (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here