Poliția Prahova a anunțat că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit într-un batal din incinta unei rafinării din Ploiești. Este vorba despre Rafinăria Vega.

Iată ce spun reprezentanții Rompetrol:

“În cursul dimineții de 4 iunie, la finalul schimbului de noapte, un operator chimist din cadrul rafinăriei Vega Ploiești a fost declarat dispărut de colegi. Imediat, colectivul rafinăriei a demarat procedurile interne de căutare a colegului dispărut, concomitent cu notificarea autorităților. Acestea au preluat speța și au desfășurat ample acțiuni de căutare în rafinărie.

În dimineața de 5 iunie, bărbatul de 51 de ani a fost găsit de un coleg în afara zonei sale de lucru, într-un spațiu care nu este destinat activității operaționale. Reprezentanții rafinăriei au alertat cu celeritate autoritățile competente, care au constatat decesul și au demarat procedurile de cercetare specifice.

Menționăm că incidentul nu a fost generat de procesele operaționale curente, iar activitatea rafinăriei nu a fost afectată.

Compania este alături de familia îndurerată în aceste momente dificile și oferă sprijinul necesar autorităților, pentru finalizarea cercetărilor.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here