fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Ceartă între primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea pe Facebook. FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Primarul Adrian Dobre și viceprimarul Cristian Ganea se ceartă pe Facebook, în loc să se întâlnească față în față și să discute problemele pe care le au! Cei doi aleși locali au postat în ultimele zile mesaje în care se acuză reciproc. Primul a fost primarul Dobre, care a reacționat după ce viceprimarul Ganea a anunțat că nu se mai prezintă la ședințele de Consiliu Local până când nu va fi montat un semafor la trecerea de pietoni de la rondul 1, unde o tânără a murit după ce a fost lovită de o mașină.

Primarul Dobre l-a acuzat la viceprimarul Ganea că putea să se ocupe de acest aspect personal și că profită de tragedie pentru a-și aduce capital de imagine. Iată postarea lui Adrian Dobre:

Ganea, nu ne îneca pe toți în lacrimile tale de crocodil!
Am alături de mine, în primărie, un coleg: fostul primar interimar Cristian Mihai Ganea, actualmente viceprimar. Dânsul este șeful PSD Ploiești, organizație care se presupune a fi cea mai puternică organizație politică din Ploiești și care, alături de ALDE, deține majoritatea în consiliul local.
Ca să înțelegem foarte clar cât de puternică și influentă este această majoritate, toată lumea ar trebui să știe că, dacă ei nu vor să facă ceva la nivel administrativ în Ploiești, atunci acel lucru nu se întâmplă, cât aș fi eu de primar ales și funcționarii de bine pregătiți și bine intenționați! Este unul dintre motivele principale pentru care anumite domenii merg atât de prost în oraș. Și, tot datorită lor, eu sunt beneficiarul principal al indignării perfect justificate a ploieștenilor, fără să pot face ceva pentru îndreptarea lucrurilor.
Ei bine, domnul fost primar interimar și actual viceprimar al Ploieștiului Cristian Ganea a făcut vineri un gest incalificabil, care, realmente, m-a blocat. Cel mai probabil ”consiliat” de la partid, acesta a spus că nu mai vine la ședințele de consiliu – și înțeleg că nici subordonații săi politic, consilierii PSD – până când ”incompetenții din primărie” nu vor instala un semafor în locul unde recent, într-un cumplit accident de mașină, o tânără și-a pierdut viața. (declarația o găsiți pe net).
În fața acestui text eu am rămas fără cuvinte! Ganea a fost primar al Ploieștiului! Ganea este viceprimar, deci membru al executivului primăriei! Ganea este președintele organizației care are majoritatea în consiliu! Deci Ganea a putut și putea oricând în ultimii patru-cinci ani să rezolve această problemă și nu a rezolvat-o!
@
Pur și simplu, îmi este greață de acest tip de politician care își construiește imaginea, la propriu, dintr-o tragedie cumplită. Eu, recunosc, nu știu cum să mă comport în fața unei astfel de abordări și, la fel, recunosc: îmi este rușine că împart cu acest tip de personaj, conducerea și administrarea Ploieștiului!
În numele tututor colegilor mei din primărie, ”incompetenți și mincinoști”, îmi cer iertare ploieștenilor, dar mai ales familiei victimei, pentru această declarație incalificabilă făcută de un viceprimar al Ploieștiului.
- Reclamă -

În replică, Cristian Ganea a postat un mesaj seara trecută prin care anunța că a făcut demersul de a solicita semafor în acea zonă încă de la începutul anului, dar că Dobre nu a verificat acest aspect. Iată mesajul lui Cristian Ganea:

Dobre, poetul din fruntea Primăriei Ploiești, a descoperit rețelele de socializare
Am citit ultimul mesaj public lansat, pe rețelele de socializare, de către primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre. De câteva zile observ că distinsul meu coleg din Executivul Primăriei este lovit de pasiunea scrisului pe Facebook, reușind în numai două postări să îmi confirme ceea ce, în definitiv, văd toți ploieștenii: Primarul nostru se duelează, de la birou, cu laptopul în față, cu dușmani închipuiți. Spun asta pentru că nu îmi imaginam că domnul Dobre poate fi atât de vehement în susținerea unor aberații care nu fac decât să îl discrediteze în ochii opiniei publice.
Domnul Dobre își irosește energia aruncând „epistole” pe Facebook, în timp ce Ploieștiul așteaptă soluții din partea domniei sale. Colegul meu din Executiv mă „ceartă” tovărășește, afirmând că vărs „lacrimi de crocodil” în legătură cu o situație de fapt care produce, prin neimplicarea autorității locale, tragedii.
Domnul Dobre își maschează lipsa de atitudine decizională prin aruncarea unor jigniri la adresa subsemnatului. În delirul său online, Adrian Dobre se mai face, o dată, de râs. Pentru că subsemnatul a cerut rezolvarea situației privitoare la lipsa semaforizării din zona bulevardului Castanilor încă de la începutul anului. Dacă era mânat de bună-credință, domnul Dobre ar fi putut întreba, înainte, secretarul primăriei sau membrii Comisiei de Circulatie în legătură cu această cerere a subsemnatului. Însă avântul campaniei și entuziasmul cu care a descoperit Internetul l-au împins să producă mesajele despre care aminteam mai devreme.
Îi adresez un îndemn prietenesc, colegial, pe care sper să îl pună în practică, pentru binele ploieștenilor: Dragă Adrian, lasă laptopul și treci la treabă! Ploieștiul nu este numai etajul 3 din Palatul Administrativ. Ploieștiul înseamnă, în primul rând, cetățenii săi, cu problemele și dificultățile lor.
Cu colegialitate,
Cristian Ganea
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO De-ale campaniei. Ce au mai făcut candidații în ultima săptămână

Jurnaliștii Incomod au realizat un nou talk show despre candidații din Prahova și Ploiești la alegerile locale din 9...
Sari la conținut