Frații Florea și Ion Alesu sunt cei doi crimiali din comuna prahoveană Boldești Săcieni, arestați duminică 2 august sub acuzația de omor. Cei doi frați erau cunoscuți în comunitate pentru ieșirile violente mai ales pe fondul consumului de alcool.

Oamenii din Boldești se temeau de frații Alesu tocmai pentru că erau cunoscuți pentru comportamentul lor agresiv. Nu au antecedente penale, pentru că majoritatea scandalurilor aveau loc între rude care nu depuneau plângere la poliție.

Aceștia au fost arestați duminică la solicitarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Sunt acuzați de omor, motiv pentru care judecătorul de drepturi și libertăți a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Victima lor este un bărbat în vârstă de 47 de ani. Se cunoștea cu agresorii, erau vecini și chiar băuse cu ei în ziua respectivă. Scandalul a pornit în momentul în care victima a îndrăznit să facă o căpiță de fân pe terenul fraților Alesu.

Bărbații, băuți, au fost deranjați de gestul vecinului și au sărit la ceartă. A avut loc un scandal, iar primul care a sărit la bătaie cu furca a fost chiar victima. N-a avut însă nicio șansă. Unul dintre frați l-a lovit în cap cu un par, iar cel de-al doilea l-a înjunghiat în inimă. Victima nu a murit pe loc. A reușit să meargă pe jos din grădină până la drum, apăsând cu putere pe rana din piept. Martorii spun că l-au văzut cum se prăbușește la marginea șoselei unde și-a găsit sfârșitul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here