fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

Competiție de ciclism în comuna Păulești

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

500 de oameni, de toate vârstele, au participat sâmbătă la o competiție de ciclism în comuna prahoveană Păulești, intitulată ”Livada cu cireși”.

”Această aventură pornește din pitorescul sat Păuleștii Noi și începe cu o porțiune pe un drum nepavat, care te introduce apoi într-o pădure de vis, aflată pe un platou înalt, urmată de o coborâre spectaculoasă până la râul Teleajen. Urmează apoi o cursă de anduranță, cu multe urcări și coborâri, care te va convinge că a meritat efortul. În funcție de distanța pe care o alegi, traseul Livada cu Cireși îți rezervă o mică surpriză!” – se precizează pe site-ul organizatorilor.

Concursul a avut loc pe mai multe grupe de vârstă și de pregătire.

- Reclamă -

De asemenea, traseul a fost diferențiat. Copiii cu vârste între 5 și 14 ani, însoțiți sau nu de adulți, dar și cei care au dorit o plimbare relaxantă au avut de parcurs 8 kilometri, adolescenții și cei mai puțin pregătiți au pedalat 17 km, iar iubitorii de viteză au fost provocați să înfrunte traseul Expert, de 34 km.

La final, toată lumea s-a bucurat de o zi frumoasă, în aer liber.

„Ne bucurăm că, în fiecare an, găzduim această competiție de ciclism, adresată atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Este o pledoarie nu doar pentru a folosi un mijloc de transport ecologic, de a face sport, dar și o metodă prin care promovăm frumusețea acestor meleaguri și încurajăm turiștii să vină la noi. Cu atât mai mult, suntem fericiți că cei de la TVR au fost prezenți la eveniment și au filmat. Primăria Păulești a contribuit, alături de ceilalți sponsori importanți, cu fonduri de la bugetul local. De asemenea, am asigurat siguranța traseului, cu polițiști locali.” – a declarat primarul Sandu Tudor.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img