Consilierii locali ai PSD și ALDE Ploiești sunt uimiți să constate că primarul Adrian Dobre caută un nou Acar Păun pentru a-l face responsabil de criza DDD.

Primarul liberal al Ploieștiului continuă, în stilul care l-a făcut deja celebru, să fugă de responsabilitate. Edilul aruncă vina pe politică, uitând că Grupul PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești a votat toate proiectele propuse de către PNL și de Adrian Dobre, tocmai pentru a nu fi învinovățiți că blocăm municipiul.

Din păcate, cel care-l blochează și-l transformă într-un oraș demn de Evul Mediu este chiar liberalul Adrian Dobre care nu reușește să finalizeze nici măcar un singur proiect din cele pe care le flutura în ochii ploieștenilor în campania electorală.

Spitalul Municipal rămâne o himeră, avem zeci de expertize și studii de fezabilitate nefinalizate, achiziția de autobuze noi este tot la stadiul de vis neîmplinit,  iar montarea relantisoarelor nu are nicio șansă să fie realizată prea curând. Nu trebuie să uităm nici de ratarea depunerii la timp a proiectelor finanțabile prin PNDL și nici de zecile de caiete de sarcini întocmite greșit, care duc la amânarea la nesfârșit a unor licitații importante pentru dezvoltarea Ploieștiului.

Mai mult, Adrian Dobre este părăsit de către oamenii pe care chiar el i-a adus în Primăria Ploiești și spunem doar că în numai doi ani de mandat municipalitatea a schimbat…patru secretari, iar zvonurile spun că PNL nu reușește să mai găsească specialiști dornici să lucreze cu actualul edil.

În doi ani, Adrian Dobre a demonstrat că este un manager dezastruos, iar nepriceperea lui  vine probabil din faptul că niciodată nu a condus o firmă pentru a știi ce înseamnă să dai la timp salariile sau ca pe 25 ale lunii să plătești TVA-ul.

Ploieștenii se pot considera înșelați de către PNL și poate că a venit vremea ca liberalii să îl sfătuiască pe Adrian Dobre să renunțe la biroul călduț de la etajul 3 al Palatului Administrativ. Sau poate că edilul își va recunoaște incapacitatea de a administra Ploieștiul și va face un gest bărbătesc demisionând, așa cum ar face-o un politician adevărat!

sursa: comunicat PSD-ALDE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here