fbpx
sâmbătă, decembrie 9, 2023
spot_img

Consiliul Județean a alocat fonduri pentru investiții în cinci primării din Prahova. Lista proiectelor finanțate

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova a aprobat alocarea a 1.750.000 de lei, echivalentul a circa 350.000 de euro, pentru sprijinirea a cinci proiecte de investiții derulate de primării.

Fondurile au fost repartizate către primăriile din Comarnic, Colceag, Păulești, Puchenii Mari și Târgșoru Vechi.

- Reclamă -

Proiectul de hotărâre privind asocierea cu primăriile și alocarea fondurilor a fost votat miercuri, în ședința ordinară a forului legislativ județean.

Cele mai mari alocări au fost de câte 400.000 de lei, pentru primăriile din Comarnic, Pucheni și Târgșor.

Fonduri de la Consiliul Județean Prahova pentru investiții în cinci localități

Astfel, conform listei aprobate miercuri de CJ, orașul Comarnic va primi fonduri pentru proiectul de modernizare a străzii Posada, de la intersecția cu DN 1 până la Gara Posada.

- Reclamă -

Consiliul Județean Prahova a alocat 200.000 de lei către Primăria Colceag, pentru proiectul „Rețea de canalizare prin refulare între stația de epurare sat Colceag și sat Parepa-Rușani”.

Primăria Păulești va primi 350.000 de lei de la Consiliul Județean Prahova pentru continuarea lucrărilor de modernizare a zonei de promenadă din pădure, începute în august.

 - Ziarul INCOMOD

Primăria Puchenii Mari a primit 400.000 de lei pentru proiectul de amenajare a intersecției dintre Drumul Național 1 și DS 293 și DS 353 și îmbunătățirea accesului spre satul Miroslăvești.

Tot 400.000 primește și Primăria Târgșoru Vechi, pentru construirea unui centru social pentru bătrâni și realizarea împrejmuirii, aleilor, parcării și branșamentelor la utilități.

- Reclamă -

Astfel de parteneriate au mai fost aprobate pe parcursul anului de către Consiliul Județean și cu alte primării din Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img