fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

MC Zedho, ploieșteanul pus pe distracție cu cap: “În viața asta să încercăm orice, mai puțin drogurile”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Alex Ionescu, cunoscut și sub numele de MC Zedho, și-a început cariera acum mai bine de 10 de ani zile, făcând atmosferă în cele mai cunoscute cluburi, de la vremea aceea, din Ploiești.

Și-a ales numele de Zedho pentru că în hindusă Zedho înseamnă a omorî. Astfel, MC Zedho omoară plictiseala și dă drumul la distracție oriunde se aude muzică bună. Face gălăgie și atmosferă, alături de Dj Dante, în cluburi și la festivaluri precum UNTOLD.

Meseria de MC nu e chiar atât de ușoară pe cât pare. Invitatul consideră că toată distracția vine cu ani de pregătire, cu lecții de dicție și cultură muzicală foarte vastă.

- Reclamă -

Citește și: Victor Dorobanțu, ploieșteanul care spune NU drogurilor: “A luat-o lumea razna cu drogurile, iar tinerii cred că e cool să te droghezi”

“Trebuie să știi când să vorbești și când să nu vorbești la microfon. Când să spui o glumă bună și când să faci pe clovnul. Când să pui oamenii să cânte și când să lași muzica să vorbească. Sunt foarte multe lucruri pe care le înveți în timp, experimentând cât mai mult.”, a povestit MC Zedho.

Distracția are și ea limitele ei. Spune NU drogurilor!

În cadrul emisiunii Generația lui John, invitatul a punctat câteva limite pe care orice petrecăreț ar trebui să le aibă. Cel mai mult s-a axat pe a trage un semnal de alarmă împotriva consumului de droguri.

MC Zedho a povestit despre cât de grav îi afectează drogurile pe tinerii din ziua de astăzi, mai ales că ispitele sunt peste tot, mai ales în cluburi.

- Reclamă -

Citește și: Ciprian Baican, dublu campion mondial la tir cu arcul: “Mă antrenez, zilnic, 4 ore cu arcul”

“Nu sunt de acord cu consumul de droguri. Nu am susținut și nici nu voi susține vreodată consumul de droguri. Mi s-a propus de foarte mult ori să încerc, dar am refuzat pentru că am preferat ca a doua zi de dimineață să mă trezesc lucid.”, a spus Alex Ionescu (MC Zedho).

MC Zedho a urcat alături de Dj Dante pe scena de la Untold și crede în această colaborare. Invitatul susține că vor exista multe surprize pentru toți cei care iubesc distracția și muzica bună.

Mesajul lui MC Zedho pentru o petrecere reușită:

“Sunt de părere că în viața asta ar trebui să le încercăm pe toate, mai puțin drogurile! Nu mai ești tu în momentul în care consumi un drog, poți pune în pericol viața altora.

Îți poți pune și viața ta în pericol. Când vrei să te distrezi cu prietenii, cel mai bine ar fi să te rezumi la alcool și nici acela în cantități mari.”, a spus MC Zedho.

- Reclamă -

MC Zedho în emisiunea Generația lui John

Citește și: Miruna Vâlcu, psihoterapeut: “Există tehnici care ne pot ajuta să trecem mai ușor peste un atac de panică”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img