fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Contestațiile în urma alegerilor locale din Prahova au fost respinse de BEJ

Citește Și

- Reclamă -

23 de contestații au fost depuse în urma alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, majoritatea fiind formulate de Alianța PSD- Pro România- PPUSL. Biroul Electoral Județean, însă, le-a respins, anunță Prefectura Prahova.

„La Biroul Electoral Județean Prahova au fost depuse 23 de contestații de către partidele și alianțele care au participat la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, majoritatea aparținând Alianței pentru Prahova (formată din PSD, PPU-SL și Pro România).

- Reclamă -

Cele mai multe solicitări către BEJ Prahova au fost de verificare și reluare a numărării voturilor declarate nule. De asemenea, au fost și sesizări privind anumite neconcordanțe de date între procesele-verbale încheiate după finalizarea numării voturilor și datele publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente (AEP).

Toate au fost respinse față de neîncadrarea acestora în procedura de contestare prevăzuta de dispozițiile Legii nr. 115/2015.

Neconcordanțele între procesele-verbale de pe site-ul AEP și cele fizice venite din secțiile de votare au rezultat ca urmare a corecțiilor efectuate de birourile electorale de circumscripție comunală/orășenească/municipală sau județeană în temeiul art.7 și art.9 din Hotărârea nr.98/2020 a Biroului Electoral Central.”, este comunicatul remis de Prefectura Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...