fbpx
luni, mai 29, 2023

Control la Rosal Grup S.A.: Poliția a ridicat documente, iar Garda de Mediu și ITM au amendat societatea

Citește Și

- Advertisement -

Control la Rosal Grup S.A.! Poliția Prahova a ridicat documente, iar Garda de Mediu Prahova și Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova au amendat societatea! În urma unei sesizări trimise către toate cele trei instituții, reprezentanții acestora au mers într-un control mixt pe data de 6 martie, la sediul societății din cartierul Bereasca.

Potrivit unor surse din Poliția Prahova, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au ridicat mai multe documente de la sediul operatorului de salubritate care au fost trimise către Poliția Sector 3 București. Măsura de a transmite documentele către București a fost luată întrucât sediul central al Rosal este în capitală.

- Advertisement -

Totodată, reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova au declarat că în urma controlului au constatat că operatorul de salubritate a colectat și stocat temporar pe amplasamentul din strada Ștrandului deșeuri menajere și reciclabile, deși Rosal are obligația de a transporta deșeurile direct la rampa ecologică de la Boldești. Prin urmare, Garda de Mediu Prahova a sancționat contravențional Rosal cu suma de 40.000 lei pentru nerespectarea art. 22, alin. 2 din Legea 211/2011 privind regimul deșeurilor.

De asemenea, și Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a aplicat amenzi Rosal pentru neregulile constatate.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. In timp ce unii tin cu dintii ca aceasta societate sa aiba contracte pe bani publici cetatenii suporta din banii lor indolenta si lipsa bunului simt ; atit a celor din rosal cit si a celor din administratia publica locala .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta