poza general spit jud

Copiii cu autism, prin asociația Cezar’s Angels, sunt alături de cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în aceste momente de grea încercare.

“Asociația Cezar’s Angels informează comunitatea despre faptul că, din fonduri proprii, a donat Spitalului Județean de Urgență Ploiești, pentru secțiile UPU și Boli Infecțioase, un număr de 600 flacoane de alcool sanitar, 200 măști de protecție, mănuși și saci menajeri, materiale atât de necesare în această perioadă extrem de grea pentru cadrele medicale.

Echipa noastră va mulțumește tuturor celor care au contribuit și sprijinit persoanele cu autism, inclusiv cadrelor medicale care au direcționat cei 2% din impozit către Asociația Cezar’s Angels și vă asigură în continuare de tot suportul.

Ne-ați ajutat, iar acum, cu cea mai mare dragoste, vă întoarcem tot sprijinul!”, spune președintele Cezar’s Angels, psihologul Diana Avramescu.

Sprijinirea cadrelor medicale de către asociația care ajută copiii cu autism va continua, luni, 6 aprilie, când la Spitalul Județean de Urgență Ploiești vor ajunge și alte echipamente de protecție.

Cezar’s Angels mulțumește firmei Mainfreight pentru suport și implicare și anunță că luni va fi făcută a treia donație de echipamente de protecție în valoare de 8.230 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here