Alexandru Nicolae I., principalul suspect al unei crime care a avut loc în data de 10 februarie într-o localitate din județul Dâmbovița, va fi adus la Ploiești pentru a fi audiat de judecătorii din cadrul Curții de Apel Ploiești. Bărbatul este acuzat că a omorât un tânăr în timpul unui conflict spontan care a avut loc pe o stradă din Moreni.

„La data de 09.02.2020, în jurul orei 03.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului, au observat un conflict între mai multe persoane, intervenind pentru aplanarea acestuia. Din primele cercetări se pare că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 27 de ani, din Şerbăneasa, comuna Valea Lungă, ar fi fost agresat fizic, cu un corp contondent, de un alt bărbat de 19 de ani, din Gura Ocniţei”, a precizat IPJ Dâmboviţa într-un comunicat de presă.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, unde a decedat. Agresorul a fost arestat preventiv la solicitarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Acesta a contestat măsura preventivă, iar contestația se va judecat vineri 14 februarie la Curtea de Apel Ploiești.

SURSA FOTO: ADEVĂRUL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here