fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

CSM Ploieşti a revenit în elita baschetului masculin. Vorbesc protagoniştii

Citește Și

- Reclamă -

Echipa masculină de baschet CSM Ploieşti a fructificat la maximum posibilitatea ivită în turneul de promovare în primul eşalon naţional. Câţiva dintre artizanii succesului şi-au expus, la final de turneu, opiniile.

Cătălin Burlacu (preşedinte de onoare al secţiei de baschet):

- Reclamă -

„Promovarea este tot ce ne-am dorit, iar aceşti băieţi minunaţi au înţeles că Ploieştiul nu poate sta departe de prima scenă baschetbalistică a ţării. Ne-am luptat şi în timp record am făcut o echipă care, iată, promovează în Liga Naţională. Am avut emoţii enorme, ca la orice competiţie pe care o tratezi serios, dar băieţii au fost extraordinari. I-am dus în cantonament, departe de public, de oraş şi au reuşit această performanţă.  Vreau să felicit întreg staff-ul, întreaga echipă, comunitatea, primăria, pe toţi oamenii care ne-au ajutat şi să le mulţumesc şi celor care nu s-au văzut, dar ne-au ajutat enorm,  prieteni şi apropiaţi de-ai mei care m-au susţinut cu absolut orice am avut nevoie. Cât priveşte viitorul, avem un plan deja schiţat pentru ceea ce va fi să fie, dar vom vedea. În zilele următoare vom începe să facem mutările necesare”.

Eugen Ilie (antrenor principal):

„Uşor nu a fost, dar la momentul acesta pot doar să-i felicit pe băieţi, pentru cât au muncit şi pentru cum au înţeles că trebuie să ne prezentăm la turneul final. Apoi, să ajungem sănătoşi în vară, când vom continua acest proiect. Ne dorim să se întoarcă şi Cătălin Burlacu, poate ca jucător, pentru ultima oară la Ploieşti, alături de noi, iar pasul acesta arată că ne dorim să mergem mai departe şi să ţintim mai sus. Cu siguranţă vom face faţă în prima ligă, pentru că noi pentru asta ne-am şi antrenat, nu pentru liga a doua. De mâine încolo, când se vor linişti apele, ne vom gândi la ce avem de făcut. Deocamdată, ne bucurăm pentru această reuşită”.

- Reclamă -

Adrian Movileanu (jucător):

„Ne-am ţinut de promisiune, pentru că am spus de la început că pentru asta rămânem la Ploieşti, şi ne bucurăm extrem de mult că am reuşit să ducem oraşul acolo unde îi este locul în baschetul românesc, în Liga Naţională. A fost foarte greu, ţinând cont că nu am mai jucat până acum în acest ritm, trei meciuri în trei zile cu trei adversari buni, de valori sensibil egale, dar am reuşit pe finalul sezonului să ne închegăm relaţiile de joc şi să atingem cea mai bună formă la acest turneu final”.

Angel Santana (jucător):

„Nu se putea ca Ploieştiul să nu fie în prima ligă. A fost greu, ştiam că Baia Mare este o echipă bună, dar pe final am făcut diferenţa. O să vedem dacă voi continua şi din vară, pentru că eu sunt şi cu un loc de muncă… vedem dacă mă vor şi Cătălin şi Dacian… să mai intru şi eu în formă puţin, pentru că trebuie neapărat. Ar fi frumos să joc din nou la Ploieşti în Liga Naţională”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut