fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Cu cât vor crește taxele și impozitele din Ploiești în 2025

Citește Și

- Reclamă -

Un proiect de hotărâre de indexare a taxelor și impozitelor locale cu indicele de inflație – măsură impusă prin Codul fiscal – urmează să fie dezbătut joi de Consiliul Local Ploiești. Ajustarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025.

Taxele și impozitele locale urmează să se majoreze, din 2025, cu 10,4%, conform unei prevederi din Codul fiscal care obligă autoritățile locale să indexeze anual aceste valori cu indicele de inflație comunicat de Direcția de Statistică. Astfel, această indexare se va aplica de la 1 ianuarie 2025, în plus față de valorile taxelor și impozitelor locale pe 2025, care ar urma să fie stabilite spre sfârșitul anului în curs.

- Reclamă -

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut joi de Consiliul Local Ploiești, în ședința ordinară pe luna martie.

Primăria Ploiești va oferi pachete cu ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii din ciclul primar

Cu această ocazie vor fi actualizate și limitele minime și maxime pentru amenzile care pot fi acordate de organul fiscal în cazul persoanelor fizice sau juridice, mai prevede proiectul de hotărâre.

Pe ordinea de zi a aceleiași ședințe CL mai este inclus un proiect interesant, privind renunțarea la controversatele vouchere educaționale de 150 de lei și oferirea de către Primărie a unor pachete cu ghiozdane și rechizite gratuite pentru toți elevii din ciclul primar.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut