fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Primăria Ploiești va oferi pachete cu ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevii din ciclul primar

Citește Și

- Reclamă -

Autoritățile ploieștene vor renunța la controversatul proiect al voucherelor educaționale și vor oferi, din anul școlar 2024-2025, pachete cu ghiozdane și rechizite gratuite pentru toți elevii înscriși în ciclul primar la școlile din municipiu, conform unui proiect care urmează să fie dezbătut joi.

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare pe luna martie a Consiliului Local Ploiești, programate joi, figurează un proiect de hotărâre pentru acordarea unor pachete cuprinzând ghiozdane și rechizite gratuite pentru elevi.

- Reclamă -

Proiectul de hotărâre, care figurează ca fiind inițiat de primarul Andrei Volosevici și de consilierii din Comisia de învățământ din CL Ploiești, propune acordarea acestor pachete pentru toți elevii din clasele 0, I, II, III și IV.

Cu această ocazie, hotărârea adoptată în august 2023 de Consiliul Local Ploiești, privind acordarea de vouchere educaționale, își încetează oficial aplicabilitatea. Măsura vine în condițiile în care, oricum, conducerea Primăriei a reclamat în repetate rânduri că proiectul voucherelor educaționale nu a putut fi pus în aplicare.

Pachetele cu rechizite vor fi cumpărate de Primărie și distribuite către școli. Dacă rămân pachete, acestea vor fi redistribuite către familiile cu copii beneficiare de prestații sociale prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, mai prevede proiectul de hotărâre.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut