Candidații pentru Primăria Ploiești și-au lipit deja afișele pe panourile amplasate special în oraș. Anul acesta candidații au optat pentru mesaje foarte simple sau doar fotografia candidatului cu numele acestuia.

ganeaMihai Cristian Ganea nu are niciun mesaj, afișul fiind doar poza candidatului, numele acestuia, o ștampilă ”VOTAT” și sigla PSD cu sloganul partidului.

dobreAdrian Dobre precizează că este pentru Primăria Ploiești și are ca mesaj pentru electorat ”Partenerul corect al ploieștenilor”.

bozianuCătălina Bozianu apelează la o imagine care are legătură cu sloganul ”Punem suflet” (fontul este neinspirat ales, n-ul și m-ul putând fi confundate cu litera u), fiind pozată cu mâna pe inimă. Candidatul PMP face apel la o imagine maternă sloganul complet fiind ”Punem suflet pentru Ploiești, pentru copii noștri”.

psro PSRO vine cu un afiș simplu cu sigla partidului și cu îndemnul ”Votații echipa Partidului Social Românesc pentru alegerile locale”.

teodorescuIulian Teodorescu are un afiș cu poza, numele partidului, sigla acestuia și numele.

unprRaul Petrescu are un mesaj care amintește de campaniile electorale interbelice: ”La Primărie și Consiliu votează candidații UNPR”, dar are și un slogan ”România câștigă Primăria”.

savuDaniel Savu are cel mai agresiv afiș. ”Gata cu haosul! Vin să fac ordine!”, având și o fotografie unde dă impresia că este în mișcare și se îndreaptă probabil spre primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here