UPDATE 17.23: Pompierii au asigurat un perimetru de siguranță de 800 de metri. Specialiștii ISU nu au putut acționa pentru scoaterea șoferului decedat din mașină din cauza riscului de explozie. Bărbatul va fi descarcerat după înlăturarea tuturor efectelor (ISU Prahova).

Accidentul în care au fost implicate o cisternă cu 36 de tone de kerosen și un autoturism s-a soldat decesul șoferului mașinii mici, un tânăr de 31 de ani. 

Acesta a intrat pe contrasens, din motive necunoscute încă.

CITEȘTE și GALERIE FOTO: Accidentul mortal de pe Centura de Est! Mesaj RoAlert: Pericol de explozie!

În urma accidentului, cisterna s-a fisurat. Pompierii acționează cu spumă pentru a preveni aprinderea.

Autoritățile au emis un mesaj RoAlert cu privire la riscul de explozie.

Comunicatul IPJ Prahova: 

Din primele cercetări se pare că un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, în afara localității Berceni, pe sensul de mers Bucov către Bărcănești, din motive necunoscute la acest moment, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 31 de ani, care se afla se afla la volanul autoturismului.

Conducătorul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulația este blocată și deviată de la intersecția DN1A cu str. Strandului și de la sensul giratoriu de la Liceul din Bărcănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here