fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Cum se folosește primarul Adrian Dobre de banii publici pentru a-și face capital de imagine. FOTO-DOCUMENTE

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștenii au început să primească prin poștă scrisori de la Serviciul Public Finanțe Locale (foto jos), prin care le sunt reamintite regulile privind impozitele și taxele locale pentru anul 2017, motiv cu care primarul Adrian Dobre a găsit ocazia să cheltuie bani publici pentru a-și face capital de imagine. Alături de scrisorile de la SPFL, în aceleași plicuri, ploieștenii au primit și câte o scrisoare de la edilul-șef prin care acesta se laudă că în 2017 va realiza mai multe investiții în Ploiești, printre care demararea proiectului pentru spitalul municipal, construcția unei piețe pe platoul Halelor Centrale, refacerea străzilor, construirea unor parcări, extinderea rețelei de canalizare, rezolvarea problemei locuințelor sociale și achiziția mijloacelor de transport în comun.

Cel mai mult atrage atenția promisiunea demarării proiectului spitalului municipal, care a ajuns să fie supra-numit „spitalul fantomă”, având în vedere că niciun consilier local nu știe nici măcar unde ar intenționa edilul să amplaseze această unitate medicală. Reamintim că tot ce a făcut Dobre până acum în acest sens a fost să ceară de la Consiliul Local pe Lista de Investiții pe 2017 suma de 20 milioane de lei, fără a specifica nici măcar în nota de fundamentare a proiectului pentru ce sunt banii. Mai mult decât atât, la ședința de luni când s-a dezbătut acest proiect, edilul Dobre nu s-a prezentat pentru a explica pentru ce sunt banii, iar cei rămași să-i țină locul s-au bâlbâit și nu au reușit să-i lămurească pe ceilalți consilieri locali. Ulterior, viceprimarul Cristian Ganea a explicat că banii sunt pentru un studiu de fezabilitate pentru proiectul spitalului.

- Reclamă -

Citește și: Nebuloasele „spitalului fantomă” de la Ploiești. Replici dure ale aleșilor locali la adresa primarului Adrian Dobre

Reporterii ziarului Incomod au analizat activitatea primarului Adrian Dobre începând de la preluarea mandatului vara trecută, până în prezent. Deși edilul nu și-a respectat nicio promisiune din campania electorală, a reușit să iasă în evidență prin altfel de „performanțe”, scandaluri sau decizii neinspirate.

Citește aici realizările primarului Adrian Dobre!

- Reclamă -

Vezi mai jos scrisorile pe care le-au primit ploieștenii zilele acestea:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...