fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Cum se reorganizează TCE, operatorul public de transport în comun

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

TCE intră în procesul de reorganizare anunțat deja de către conducerea societății. În primă fază, săptămâna viitoare, directorul Alexandri Nicolae spune că va merge în Consiliul de Administrație cu propunerea de a disponibiliza 28 de angajați. Totodată, se așteaptă ca luna aceasta să fie aprobată și modificarea de tarif, dat fiind faptul că vor trece cele 30 de zile în care propunerea a stat pentru dezbatere pe site-ul primăriei.

Directorul TCE mai propune o nouă măsură pentru menținerea echilibrului financiar și va aduce în fața consilierilor locali un proiect de hotărâre prin care sumele provenite din subvențiile pentru mijloacele de transport în comun să fie virate de către primărie în termen de 15 zile, nu de 30 cum se întâmplă în prezent.

- Reclamă -

Directorul Alexandri Nicolae spune că așteaptă decizia Consiliului Local și în ceea ce privește numărul și modalitatea prin care vor fi achiziționate mijloace de transport în comun, decizie care ar urma să fie luată tot luna aceasta.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut