Astăzi urmează să fie semnat un protocol la nivel național între Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Românesc (PSRO), formațiunea politică nou înființată de Mircea Geoană. Protocolul va pune bazele unei alianțe pentru alegerile locale care vor avea loc în vara acestui an.

“Astăzi după-amiază se va semna protocolul. Ieri am avut comitetul liderilor la nivel național și am decis să facem acest protocol. Din ce știu, PNL are astăzi ședința de Birou Național și va decide acest lucru, iar semnarea protocolului este programată pentru ora 15.”, a declarat Mihai Apostolache, președinte PSRO Prahova, pentru ziarul Incomod.

În Prahova, ca și în restul țării, alianța își va face efectele după alegeri, când se va dori formarea de majorități în consiliile locale și județene. Momentan, PSRO a decis să meargă la alegeri cu candidați proprii.

“Noi vorbim de un protocol de colaborare post-electorală. Fiecare candidează pe liste separate, avem candidații noștri și identitatea noastră, iar după alegeri, în funcție de rezultatele care vor fi obținute și de numărul de mandate de consilieri locali și județeni se va discuta formarea de majorități în consiliile locale și județene.”, a mai spus Apostolache.

În timp ce PNL a validat deja candidații din Prahova, PSRO nu a făcut momentan publice numele celor care vor intra în cursa electorală.

“Am validat doar în câteva localități, vom anunța acest lucru la momentul potrivit. Suntem în perioada de selectare a candidaților, fiind și un partid mai nou înființat, este perioadă de constituire efectivă a multor organizații din teritoriu. În luna aprilie vom avea situația finală.”, a completat Mihai Apostolache, liderul PSRO Prahova.

Din partea PNL, pentru Primăria Ploiești va candida fostul edil din mandatul 2008-2012, Andrei Volosevici, iar pentru Consiliul Județean Prahova candidatul va fi senatorul Iulian Dumitrescu, co-președinte PNL Prahova.

1 COMENTARIU

  1. Hai ma Mihaita, nu mai insinuati lucruri marete cand partidul asta PSRO, nici macar nu exista in fapt! Ce aliante, ce liste, ce candidati, cand voi nu existati ca partid?! Parlamentar nu mai iesi, nici macar consilier local printr o comuna. Eu zica sa te iei de predat la o scoala printr un sat undeva…ca sa ai viitor. Iar Prostanacul…a apus, sa creasca gaste, ceva, vezi…Adrian…e buna o ferma la vremea ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here