Campania electorală pentru alegerile locale începe curând și ne dorim ca prahovenii să voteze în cunoștință de cauză. Astfel, am decis să lansăm campania “Cunoaște pe cine alegi”, prin care oamenii să poată afla detalii despre cei care candidează pentru funcția de primar al unei localități din județ.

În general, partidele investesc resurse în promovarea candidaților din orașele mari, cum ar fi Ploieștiul, sau pentru cei de la Consiliul Județean. De aceea ne-am hotărât să venim în sprijinul oamenilor și să-i ajutăm să afle mai multe și despre candidații din mediul rural, sau din orașele mai mici. Astfel, oferim gratuit articole de prezentare tuturor candidaților din județ. Cei care candidează și doresc să beneficieze de această campanie, sunt îndemnați să trimită o scurtă prezentare pe adresa de email [email protected] în care să ne spună câteva cuvinte despre ei și despre planurile pe care le vor pune în aplicare sau proiectele pe care le vor derula dacă vor fi aleși. Facem mențiunea că nu vor fi acceptate materiale care conțin atacuri la contra-candidați, ci doar acele materiale asumate, prin care candidații se prezintă, pentru ca prahovenii să voteze în cunoștință de cauză.

În ultimele 30 de zile, site-ul ziarulincomod.ro a înregistrat peste 2,5 milioane de afișări ale articolelor (site și social media, potrivit măsurătorilor oficiale realizate cu instrumentele Google Analytics și Facebook Insights). Din respect pentru acești urmăritori fideli, ne-am gândit să venim în sprijinul lor și să-i ajutăm să afle cine sunt cei care vor să conducă localitățile din județ pentru următorii patru ani.

Articolele sunt cu titlu gratuit, pentru publicarea acestora nu se încheie niciun fel de contract întrucât nu presupun costuri pentru candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here